Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

tisdag 22 januari 2013

Kan inte se mig mätt...

Jag tänkte att jag skulle lägga mig ner och vara ordentlig, göra min läxa och faktiskt vila min kropp. Men se det går inte alls. För mycket värk för att kunna fokusera på svartvit text i en bok, så jag gav upp.

Här behövs det lite positiv distraktion så jag frossar istället i att titta på alla vackra bilder från bröllopet som alla andra tog! Jag har helt enkelt lånat bilder från andra som lagt upp på facebook här till detta inlägg och kan inte ta äran för något av dem. Så stor tack till er alla som hade sinnesnärvaro nog att ta kort!!

Det kommer nog komma fler blänkare om bröllop än detta, men här är i alla fall ett smakprov <3
 

Här leder pappa Roger sin äldsta dotter Pauline in till sin blivande man Christofer som väntar framme i kyrkan. Framför dem har vi tre söta brudnäbbar i Martina till vänster (Ps kusin), hand i hand med Moa och längst fram Meja (Cs systerdöttrar). Bakom R och P går Alexandra som är tärna.

Väl framme vid altaret fick vi alla njuta av en fantastiskt vacker vigselakt som Jimmy förrättade. Här lyssnar de till ljuvlig duettsång "When I tell the world you're mine".

Efter vigseltal och skönsång utav No Limits vände de sig om för utgång som herr och fru Bramwall. Lyckliga som få!! 

Ett sådant vackert par tar sin första promenad som äkta makar.

Och sedan var det givetvis dags för fest!! <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.