Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

lördag 23 februari 2013

Hyfsat uppstånden!

Wow. Efter en magsjuka och tredagars migrän på det så har jag nu uppstått! Krafterna är inte tillbaka än, men de kommer. Det är som att jag blir dubbelt däckad nuförtiden av saker då det liksom inte finns några marginaler, men det är väl bara att gilla läget som med allting annat.

Igår lyckades vi alla fall åka iväg en sväng till staden för inköp av ett par nödvändigheter inför nästa veckas resa. Det gick vägen, även om jag var saligt tacksam över alla bänkar som finns för gamlingar... och mig!

Hur som haver så fick jag ett tillfälle att ta mig ur myskläderna och fixa till mig lite och göra mig fin för min man... Eller, vänta nu.. Hur var det nu man skulle tänka? Ja just det! Jag har gjort mig fin för mig själv och för mitt eget välbefinnandes skull.

Nu när vi ändå är på ämnet "tänka rätt" så är vi ju generellt allt för snabba på att jämföra oss med andra, vilket är fel. Så rätt tänkt är jag jättefin idag, jämfört med hur jag sett ut den senaste veckan. Tro mig!!  ;)

Och som grädde på moset kan tilläggas att hjärnan reagerar positivt på uppmuntran och beröm, men den fattar inte om det är någon annan eller du själv som faktiskt ger den. Fiffigt va?!

Så, var lite snäll mot dig själv. Det mår du bra av!

Kram och lev väl <3

6 kommentarer:

 1. Älskar att läsa din blogg. Det är alltid så målande och klokt det du skriver. Kram min fina vän :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så söt du är Maggan. Hoppas allt är bra för dig på det nya jobbet nu! Kram till dig också! Kul att du gillar bloggen. Det har varit lite tunt nu, men det kommer mera ;)

   Radera
 2. Skönt att höra att du mår bättre Cia och vilken fin bild av dig. Ditt leende smittar av sig. :)

  Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!
   Ja man är inte så kaxig när magflunsan härjar. Då skuttar man inte ens på insidan ;)

   Kram!

   Radera

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.