Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

torsdag 3 januari 2013

Islossning och knådning

Det är så spännande när man får vara med om riktiga möten människor emellan. Somliga ger eftersmak under lång tid. Jag tycker mig ha fått förmånen att träffa kloka personer som kommit in i mitt liv vid olika tidpunkter för att leverera olika typer av tänkvärda sanningar som jag behövt. Ibland kanske jag också fått vara den personen som har något att bidra med.

Jag tackar Gud för dessa personer och möten som liksom blivit sänt i ens väg. Det kan ha varit små så saker som etsat sig fast och sedan liksom gått på repeat i tanken när det väl behövts.

Något som går på repeat hos mig nu som en slags sanning är att "man blir trött i islossningsfaserna" och "somliga tankar måste knådas". Det är en så bra beskrivning!!

Islossning i ens liv kan se så olika ut vid olika tidpunkter, men det är definitivt en förändringsprocess som är på gång och somliga tankar behöver verkligen knådas och bearbetas för att man kanske komma fram till en bra slutsats eller helt enkelt acceptans.

För mig så är det mycket på gång på många olika plan, men en utav sakerna är att jag måste ta mig till min älskade skola för att rensa upp mitt skrivbord. Jag har varit sjukskriven länge (ur mitt perspektiv) och det blir helt enkelt bättre för alla om och utifallfall jag kan återvända, får göra en nystart. Dessutom har en ny läroplan och ett nytt betygssystem trätt i kraft under tiden så det blir till att revidera det mesta i alla fall. Det råder alltså viss islossning även där på skolan.

Men det är tungt, känslosamt och tårarna bränner innanför mina ögonlock. Det är en sak som är säker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.