Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

lördag 5 januari 2013

Jassåhylla och trevligheter. Livet på en pinne!

Jag har en mental "jassåhylla" där jag placerar saker och ting som jag inte orkar, vill eller hinner tänka på mer för stunden. En sådan där hylla som jag inför mitt inre synfält lyfter upp sådant som ockuperar min tanke då det faktiskt inte blir något mer konstruktivt tänkt utan bara snurrar på.

Vid behov plockar jag sedan ner problemet/dilemmat/grubblet vid tillfälle då det passar bättre. Om det nu skulle leda till något vettigt. Annars får det helt enkelt ligga kvar där, som ett "Jasså". Något som jag registrerat och bestämt mig för att inte reagera på eller ytterligare värdera. Lättare sagt än gjort vissa gånger, men effektivt.

Idag är en ny dag, och ingenting har egentligen förändrats sedan gårdagen, men jag har lagt upp vissa saker på "jassåhyllan" och pysslat vidare med annat som känns mer angeläget. Det trillar ner ifrån hyllan ibland, jag tittar på det, och sedan stoppar tillbaks det för det finns inget konstruktivt att göra åt det i dagsläget.

Så då till trevligheter <3

Idag om två veckor så firar vi bröllop i familjen för andra gången på mindre än fyra månader. Pauline & Christofer gifter sig. Vi har alltså fått tillökning i familjen med ytterligare en måg. De mår så gott ihop att det syns lång väg så det känns inget mindre än fantastiskt att få uppleva detta.

Så är livet! En blandad kompott av allt möjligt, på en och samma gång. Och idag.. Idag kan jag lättare fokusera på det som är fantastiskt, njutbart och faktiskt alldeles alldeles makalöst <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.