Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

fredag 25 januari 2013

Godnattpuss!

Tänk vilken lycka det är att få krypa ner i en skön och renbäddad säng! Vardagslyx behöver inte vara mer komplicerat än så.
Imorgon hoppas jag få ner det sista utav julen och få till en mer vårig känsla. Är det inte dags nu? För snön att smälta bort alltså?
Faktum är ju att jag fortfarande har kvar de där tulpanlökarna som aldrig kom ner i jorden. Kanske kan göra någon installation med dem. Hmm...
Gjorde en del trevliga små fynd på växtriket igår i alla fall som nu ska få förgylla vårt hem. Känns alltid lite mer inspirerande att städa och få till lite nytt om en ny trevlighet har hittat hem.
Vi får se hur långt det blir med andra ord. En sak i Taget. Men våren kanske blir lite mer sugen på att komma om vi drar igång lite inne.
Natti natti mina vänner.

4 kommentarer:

 1. Hej Cia!

  Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar på min blogg. Vad glad jag blev och dessutom hittade jag hit här till din fina blogg. Jag kommer definitivt återvända. :)

  Ja, även om det är hur vackert som helst ute just nu så måste jag erkänna att jag längtar som bara den efter våren, ljuset, värmande solstrålar och fågelkvitter. Jag är redo. :)

  Ha en fin helg och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cias Lyckopiller27 januari 2013 12:39

   Tack Lotta!

   Jag tror att vi har mer gemensamt än vid första anblicken. Tack för att du också tog dig tid att kommentera! Har nyligen bytt bloggportal och den är också, som du skriver, lite spretig då livet i sig själv är sådant. Det har så många fantastiska aspekter, värda att betraktas och bejakas.

   Ha en skön söndag!
   Kram Cia

   Kram Cia

   Radera

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.