Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

tisdag 1 januari 2013

En liten guldstund minsann, på mitt vis.

Det är ju en av de saker som jag har som mål och uppgift framöver.

Om jag ska skämma bort mig själv en liten stund, vad blir då "my special treats"? Har man varit fokuserad länge nog på att pyssla och dona för alla andra så krävs det att man lägger manken till för att hitta de egna guldkornen.

Och så dessutom sådana som inte orsakar otyg i kroppen dessutom. För en stor härlig Ben & Jerrys glass smäcker jag lätt, även om ett visst illamående kommer smygande.. För att inte tala om allt socker som man då sätter i sig. Socker triggar inflammationer i kroppen och det har jag nog av ändå. Det blir bara gott för stunden.

Nä, då är detta ett betydligt bättre alternativ för mig.

En bit brieost, några oliver, en egenproducerad mandelpralin, kaffe och en ny inspirationsbilaga. Härliga, sköna stund... lite lyxigare än vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.