Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

torsdag 14 mars 2013

Grundkurs i kärlek.

Genom att visa respekt, omsorg och vara lyhörd - Visar man, uttrycker och odlar Kärlek.
Missar man detta har man missat grundkursen. 

Att försöka vårda och få kärleken att trivas och växa på annat sätt är lika lönlöst som plåster på ett öppet sår.

För att vårda något så det håller länge och bara blir bättre med åren krävs att man respekterar det, är lyhörd för dess behov och visar den omsorg som krävs.

Konstaterar att detta är sant oavsett om det gäller äktenskapet, barnen, vänskapsrelationen, den egna kroppen, eller för all del de slitstarka skinnkängorna..Listan kan göras lång.Hur skulle världen se ut om vi alla försökte leva så?

Och som vanligt är det bara sig själv man kan förändra. Men sådd ger skörd, och vad man sår får man skörda. Så sant som det är sagt. Det är bara att jobba på. Välja utsäde med omsorg samt vara medveten om vad man sår. Neutrala frön existerar inte.

Morgonens betraktelse och livets utmaning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.