Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

måndag 19 augusti 2013

Lycka i kubik!

Det är ju helt fantastiskt vad överfull man kan bli på kärlek, glädje och lycka om man bara öppnar ögonen och omfamnar det som finns omkring en.

Ibland verkar det som att somliga har enklare att radda upp och se allt jobbigt som händer, både direkt och även indirekt. Som någon form av svamp som suger åt sig tråkiga saker som bara adderas upp och blir en enda stor ångesthög.

Jag har valt en annan strategi som funkar för mig. Jag fullständigt suger i mig lyckopiller var jag än ser dem. Att kunna glädjas med andra är för mig en högvinst. Det blir ju lycka i kubik.

Att bli varm i hjärtat av att tänka på de söta grannbarnen, glädjas tillsammans med väninnan som lyckas enormt bra på sin säljturné, att se goa kort på den nyblivna pappan som stolt förklarar sig pappaledig med ett foto på fb.

Så öppna ögonen, sug åt dig även det som är gott för andra omkring dig. Då ökar välbefinnandet även hos dig själv :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.