Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

onsdag 6 februari 2013

Svaghet?

Det är många tankar som susar i kupan vare sig man vill eller inte ;-) Sitter i bussen på väg upp till Västervik och smärtteamet där. Jag ska ha tre dagar fyllda med träffar hos sjukgymnast, arbetsterapeut, psykoterapeut och läkarbesök med smärtblockader. Sedan blir det bussen hem igen på fredag em.

Så tacksam över den hjälp jag får samtidigt som jag vet att ingen kan göra "jobbet" åt mig. Jag måste själv se till att jag lever ett hållbart liv och tar ansvar. Man måste vara rädd om sin kropp, var ska man annars bo? ;-)

Det är en utmaning att hitta ett nytt "normalt" när man hela tiden jämför sin egen forna kapacitet. Hm:/

Som nu till exempel känns det som en tröskel att lite förvirrat kliva över att rodda en resa och boende för mig själv denna gång när jag tidigare i livet utan en tillstymmelse till oro åkt till Polen med fem högstadieklasser.

Det är lite skillnad och jag blir lätt både frustrerad och ledsen. Men vad katten tjänar det till?? Inte ett skit rent ut sagt!!

Så pågår fortfarande den ständiga debatten inom och med mig själv.

Det var en klok person som en gång själv hade fått frågan och nu frågade mig...
Vad har du för förakt för svaghet? Jag slog genast ifrån mig och sa att jag aldrig har föraktat någon som varit svag!

Jo, dig själv och din egen svaghet! Blev svaret.

2 kommentarer:

 1. Synd att vi inte bor kvar i Västervik, då hade vi kunnat ses! Det är en trevlig stad om än lite långt från Nybro!
  Kram Solveig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade ju varit en idé. Jag har inte utforskat den så mycket, men det tror jag säkert.
   Kram Cia

   Radera

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.