Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

fredag 15 februari 2013

Anar regnbågen

Tänk vad det är stort med fina goa vänner! De behöver inte ens vara i närheten för att man ska bli glad av dem. Det räcker med att tänka på dem så finner man tröst. Hjärta till hjärta liksom!

Under ett par dygn här hemma har jag vattnat min maskrosrot ganska rejält, men inom sin tid kommer jag vara  redo att spränga asfalt.

När stormen kommer får man bara hålla i hatten och försöka hålla sig flytande genom alla vattenmassor. Den för med sig en massa bråte och river upp saker med rötterna, men tids nog sjunker vattnet undan och något nytt och fräscht kanske kommer gro i dess spår.

Idag anar jag regnbågen.5 kommentarer:

 1. Hej faster! Tänker på dig :)
  Kramar <3
  G

  SvaraRadera
 2. Precise så är det !

  Mia <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3
   Ibland måste man ta sig ner för att faktiskt komma upp. Och efter regnet.. visst brukar det väl så att allt känns lite fräschare då? Hoppas på det! Det är i alla fall vad min erfarenhet säger mig.

   Kram

   Radera
 3. Ja, vänner är verkligen en av livets stora skatter. De där som tycker om dig precis som du är. Både de vackra och mindre vackra dagarna.

  Jag blir glad av att läsa att du anar regnbågen Cia. Den är vacker och hoppfull!

  Ta hand om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.