Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

måndag 25 februari 2013

Dagen är här!

Klockan har hunnit trilla över midnatt och jag sitter och samlar ihop tankarna lite innan huvudet ska få vila på kudden. Jag är fortfarande varm och go i kroppen ifrån ett långt och skönt bad. Det är helt otroligt vad jag njuter av att bada. Vardagslyx minsann!

Rigmor & Christer
Nu är dagen här då vi äntligen ska få åka till värmen med våra goda vänner. Denna resa har hägrat ett tag nu och gjort att man haft något att längta efter och se fram emot under en ganska intensiv period tillbaka. Det ska bli så fantastiskt skönt och roligt att få åka med goda vänner också. Det är premiär för vår del.

Denna gång hoppas jag kunna bada och njuta ordentligt. Förra året vid samma tid fick jag vackert se på de andra som badade för kroppen min fixade inte det något vidare. Ni vet, när man kliver i badet, solvarm och småsvettig så krampar man ihop lite av temperaturväxlingen, och sedan slappnar man av när man vant sig. Min kropp är bra på det där första, men inte det andra, vilket innebar skogstokig huvudvärk en stund senare. MEN NU tror jag det blir annorlunda :)

Här hemma håller resten av familjen ställningarna och intar boningen.
Puss på er! Vi älskar er!!

Lev väl!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.