Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

torsdag 11 april 2013

Landar rätt

Allt som oftast brukar jag ta upp min telefon och titta igenom bilder på människor jag älskar för att liksom samla på mig en dos extra lyckopiller. Som sådan där medicin man får utskriven "vid behov".
Ibland blir mina närmaste förfasade då jag gärna knäpper av en och annan bild när de är i närheten. Men jag tror de har börjat förstå att det är en god och hälsosam medicin för min själ :-)

Det är som det där med kramar. Jag tror det är livsnödvändigt och superviktigt i så många avseenden. Det frigörs oxytocin (måbrahormon), bekräftar, värmer, uttrycker kärlek och är min typ av bränsle!

Bifogar en bild på den senast fyllda 6åringen i familjen, kusin Victoria, som här instrueras utav storkusinen Alexandra, vår yngsta dotter.

Man kan ju inte annat än att öka värmen inombords när man ser dessa sötnötter!?!
Så... Då har man delvis landat rätt inför nattvilan. Bara läsa ett par sidor i en god bok först. Sedan ska det sovas. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.