Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

tisdag 21 maj 2013

Lägga ribban efter dagsformen. Hmm...

Milda makaroner vad jag är slut i kroppen idag!

Den går knappt att förflytta. Tror dock min nya ordinerade strategi för medicinering hjälper liiite vad det gäller svullnaden i händer och armar. Med tanke på att jag spelade piano både i söndags och igår, så baserat på tidigare erfarenhet, borde jag normalt sett inte ens kunnat skriva på tangentbordet idag! Det är ju bra. Dessutom har jag faktiskt sovit i natt. Bara en sådan sak!!!  Här gäller det att vara glad och bejaka det lilla även om värken är maxad. :)

Men idag skulle jag ju plocka lite och förhoppningsvis måla lite då jag är ensam hemma. Men vad hjälper det om jag om kroppen inte lyder?! Kanske jag måste lyda kroppen? Hmm..

Det var ju det där med att checka in dagsformen, lägga ambitionsnivån efter rådande omständigheter och inte sätta upp förväntningar som gör att man blir besviken då det inte funkar. Himmel och pannkaka vad det är mycket att lära om. Jahopp! Så då får jag alltså försöka intala mig själv att det jag helst av allt vill göra idag är att vila?!

En av mina behandlare sa till mig vid tillfälle.. "Vad hjälper det om man vill gå någonstans om kroppen inte bär en?" Sant. Jag får väl öva på den där stora läxan som stavas VILA idag då. Den är jag absolut sämst på, alla kategorier. Sedan ska jag ju i alla fall se till att få i mig mat. Det får vara good enough. Allt annat blir en bonus.

Ösregnet utanför hjälper ju i alla fall till med att få in den rätta stämningen. Vilsamt i sig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.