Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

tisdag 7 maj 2013

Lite småkär faktiskt!!

Vilken fantastisk dag det blev till slut!

Det var ganska tungt uppförslut till en början måste jag erkänna, men sedan så läggs små små vardagligheter sitt till och utgör små lyckopiller trädda på en tråd. Och så här i slutet av dagen så kan jag konstatera att det blev ett riktigt riktigt grant halsband till sist. Tacksam för det <3

Än är inte dagen slut, men jag har nyss kommit in från en ljuvlig kvällspromenad i solskenet och jag känner mig faktiskt lite småkär. I våren och livet! Titta bara på enkelheten i denna bilden med gullvivor som är på gång att slå ut, bikuporna i bakgrunden och de gröna saftiga gräset.

Tack för allt och alla som blev lyckopiller för mig idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.