Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

fredag 18 juli 2014

Med mor och far där bak ♡

Något av det bästa i semesterväg vi vet jag och mannen, är att haka på husvagnen och tuffa runt och stanna lite varstans där man har lust.
Vi älskar Österlen och alla dessa trädgårdar och annat mys som finns att titta på. Vi brukar komma hem med vagnen full med växter, men denna gång hade vi för avsikt att fylla det utrymmet med mor & far.
Deras första husvagnssemester! Och de njöt så fort de satte sig i bilen :-) Pappa hade inhandlat en ny karta och mamma hade fullt upp med i alla fall tre parallella sticken. Hon ska ju bli mormorsmor och måste skynda sig ;-)
Först styrde vi kosan till Karlskrona för ett besök på glassiären. Det är ju en upplevelse i sig! Vi grundade med en liten lunchsallad i husvagnen först och sedan blev det glass i stora lass.
Nu har vi slagit läger på en av våra favoritplatser vid Brösarps backar. En sådan ljuvlig rastplats med kossorna inpå knuten och fina bord och toaletter. Tre barnfamiljer har kommit efter oss och slagit upp sina tält bredvid kohagen. Så himla mysigt!
Nu sover mor och far. Riktigt roligt att få känna att de sett fram emot senna resan så. Slippa tänka på något och bara vara. Livet är här och nu älskade vänner. Det gäller att ta vara på det med sådant som är väsentligt ♡
Godnatt på er alla rara därhemma.
Inte nog med att mannen planerar för husvagn där barn och barnbarn får plats. Nu vill han komplettera den tanken med en folkvagns buss så vi kan åka alltihop i samma bil också... Är någon förvånad? ;-)

Puss på er!

3 kommentarer:

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.