Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

onsdag 24 juli 2013

Perspektiv!!

Jag måhända ha fått en kropp som leder till skopan full och överfull med massa värk och skit så jag bitvis håller på att gå under, men OJ vad mycket jag har att vara TACKSAM över!

Kroppen min ligger nu på rygg och försöker vila i väntan på att mediciner ska verka efter en jobbig natt med mycket muskelkramper, men insidan faktiskt bubblar av glädje då jag har fått ett stort bönesvar, tänkt på våra älskade döttrar och deras män, pratat i telefon med två goda väninnor, pussat på min man och jag är mätt i magen :)

Just saying..

Fånga dagen! Den är faktiskt allt du har. Konstatera det som inte är något vidare och se det för vad det är, men fyll ditt sinne med allt det som faktiskt är att vara tacksam över. Det där som man så ofta tar för givet. Det förändrar kanske inte det som är jobbigt, men det förändrar definitivt din förmåga att kunna handskas med allt och faktiskt njuta av livet. Så är det i alla fall för mig.

En dag i taget!

Puss på dig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.