Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

söndag 2 juni 2013

Jag blir så lycklig för allt som växer och frodas i trädgården! Jaa, även ogräset är grönt och frodigt :) Alla dessa färger som naturen och skapelsen bjuder på är ju helt magnifikt. Nu har det regnat rejält ett par dagar och nätter och det är så där ljummet och behagligt i luften. Man nästan känner hur det spritter i växterna. Nu önskas lite uppehåll kommande dagar så man kan vara ute lite och njuta av det hela.


Jamen titta bara!! De små, nyplanterade rhododendron plantorna med den smalbladiga revsugan "Chocolat chip" som bara väller fram emellan, med sina blå blomstänglar som just nu står i sin prydno. Bakom de ljuvliga små tussarna som är frökapslar utav vit backsippa. Sedan den varigerade äppelmyntan som liksom tar sats... Mmm..


Och så har vi kontrasterna mellan den djupt rödbladiga revsugan "Black Scallop" som växer så villigt och täcker marken mellan hostorna och den låga ligusterhäcken. Ljuvliga färgkombinationer!! Lyckopiller i min värld :) Har precis lagt ut några nya auktioner på tradera, med delningar av plantor. Många bäckar små.. och så trivsligt att få dela med sig utan att gå back, för lite pyssel och pop är det allt. Nyfiken på mina auktioner på tradera? Sök på Projektmakarna.

Dessutom har jag fått njuta av hela min storfamilj i eftermiddag och ätit tillsammans med dem. Livet är gott och så värt att leva. Varje minut. Och se... skönhet finns i allt, trots allt. <3

Ha en fortsatt skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.