Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

fredag 29 augusti 2014

Fyra nätter mitt i smeten!

Nu sitter vi på en diner och väntar på vår frukost. Har hittat ett favoritställe som serverar en fantastisk grekisk omelett som håller oss mätta och goa länge.

Det har varit helt fantastiska dagar här på Midtown Manhattan. Läget på hotellet har varit optimalt. Fräscht, rent och en skön säng. Att det sedan är hippt och doftar ljuvligt när man kommer in i lobbyn gör inte det hela sämre :-)

Landade ju vid 20.30 typ och 2.5 timmar senare var vi på hotellet. Riktigt bra! Och inga problem med alla mina mediciner hahah... Jag blev i insläppt :-)

Sedan har vi sett så otroligt mycket mer än vad vi kunde ana innan. Jag kommer återkomma till detta för det krävs lite tid, ork och wifi möjligheter.  Vi får se när det blir härnäst.

Vi har gått ofantligt mycket, tagit någon taxifärd (billigt) och tagit en bussfärd på en rooftop buss. Rekommenderas verkligen!  En guidad tur. Den tog oss runt hela upstate Manhattan, upp till Harlem och ner på andra sidan central park. Det var en hop on hop off tur så under hela den dagen kunde man hoppa av och på under hela dagen och spana in det som behagar.

Vi har besökt Naturhistoriska museet, National public Library, gått igenom Central park, Bryant Park, upplevt Grand Central - gigantisk och vacker tågstation.

Vi har besökt butiker och shoppat, kollat priser på converse och footballs, köpt biljetter till Lejonkungen vår sista vecka, ätit på udda ställen och plockat med oss mat och ätit i Bryant park. Upplevt en kväll på en takterass på vad som visade sig vara ett av de hippaste ställena här. En klart udda men makalös upplevelse mitt i smeten med en ljudnivå på 117db ;p

Phew... tja det var ett axplock. Vi har det fantastiskt bra och är så lyckliga att denna resa som vi sparat till så länge faktiskt har blivit av. Och det bästa av allt är att semestern har bara börjat :-D

Love love ♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.