Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

lördag 30 augusti 2014

Roadtrip till Albany

Nu ligger vi här som prinsessan på ärten bägge två och har haft en toppendag igen. 

Efter att ha checkat ut och tagit en taxi till biluthyrningsstället så laddade vi för en rutt genom Manhattans välockuperade gator raka vägen upp till Albany, staten New Yorks huvudstad. Japp... en egen liten huvudstaden i varje stat alltså.

Här bor numer Paul & Dahron Rees-Rohrbacher som jag fick äran att flytta in hos -87. Mina amerikanska föräldrar alltså.

Resan gick som smort och vi tackar Gud för denna välsignade GPS ;P Väl framme blev det ett känslosamt möte med dessa två, samt deras fyra fåglar. :-)

Efter rundvandring i huset så blev det en promenad till den lokala puben för middag. Portionerna var enorma så det blev Doggy Bags med hem till middag imorgon. Som den naturligaste saken i världen. Fram för Doggy Bags i Sverige!

Sedan har vi pratat aftonen lång med seriöst is-the-de-lux. Vi pratar individuella cups med valfri smaksättning. När det görs, görs det rejält... som den lilla jordnötssmörsburken ;-) Eller varför en harpa, när man kan ha fem?

Mer kommer i morgon. Då väntar en stor Keltisk happening av något slag som innefattar musik (Dahron ska spela), tävlingar, män i kiltar och säckpipor, samt möjligheter till att köpa svärd och annat?!

Ja, ni förstår... upplevelserna bara haglar över oss :-) Och som vanligt tar vi seden dit vi kommer. Roligast så!

Love love.

2 kommentarer:

  1. Så härligt ni har det:-) Åh jag nästan döör när jag ser att ni köpt Reese's peanutbuttercups. I LOVE THEM ♡ Ha en fortsatt underbar resa. Kram AnnaLena " Alfief "

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken fantastisk resa och så gott ni har haft det. Och vilken lycka att äntligen vara där när man har sparat och längtat så länge. Ser fram emot att höra mer om er resa och se alla dina fantastiska bilder.

    Ta hand om dig Cia.♥

    Kram

    SvaraRadera

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.