Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

onsdag 8 mars 2017

Andningshål


Denna bilden är från 2014, under en av våra Österlentrippar. Just här har vi parkerat husvagnen och bilen precis intill en sanddyna med vatten nedanför. Efter att ha sett oss om i nejden så har vi här landat med våra solstolar och njuter av eftermiddagens solstrålar.

Roger parkerar sig medan jag plockar ihop lite av de godsaker vi köp i en utav de lokala fiskbutikerna på orten.Där sitter vi sedan och njuter.

Det är få semestervarianter som jag längtar efter så mycket. Att får kroka på husvagnen där bak och bara packa in det nödvändigaste och sedan tuffa iväg, maken och jag.

Man kan verkligen ha olika förhållningssätt till det här med husvagnar och semestrande. Olika saker kan passa olika tider och skeenden.

För oss är det frihet i en liten ask. Ett sätt att bara komma iväg och koppla av. Man kan köra dit näsan pekar och sova längs med vägen. Själva resan och bara att få vara är liksom målet.

Somliga människor vet inte vad de ska göra med all sin tid. Vi kämpar ständigt med att fördela den så klokt som möjligt bland allt som pockar på. Då är det lätt att missa att se till att man få tid för återhämtning. Det där är svårt...men nödvändigt. På alla plan. Både för individen, relationen och familjen.

I år hoppas jag att vi kan plocka fram husvagnen tidigt. Jag ser fram emot att ta små avstickare med maken. Tror att det är fullständigt livsnödvändiga små andningshål då vi båda kan koppla av.

Du och jag Roger, du och jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.