Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

måndag 13 juni 2016

Älskade guldkorn!

Det är helt galet mysigt att ha fått kliva in i en ny fas, maken och jag. Som mormor och morfar njuter vi hejdlöst av vad allt det innebär. Edwin är snart 1,5 år och han ska snart bli storebror åt en liten knodd som ännu inte skådat dagens ljus, men snart så.

Vi försöker avlasta lite med några övernattningar här för lillkillen så morsan och farsan får hämta lite kraft inför stundande förlossningsäventyr och tillståndet med nyckläckt bebis hemma.

Så nu ligger vi här och har det så otroligt mysigt med Eddie och gosegrisen emellan oss. ❤️
Vi bara småmyser och njuter för fulla muggar. Älskade unge 😍😍😍. Så nu önskar vi alla en god natt med djup och kvalitet på sin sömn 😴😴😴
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! 🙏🏼


Kram på er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.