Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

fredag 1 januari 2016

Ett nytt år!

Nu har det nya årets första timma passerat och jag har skramlat mig upp från soffan och i säng. Maken jobbar dygn och jag är inte så värst piggelin, så något stort partajade har det inte varit detta nyår. Dock var jag borta hos våra hjärtevänner ett par timmar och njöt av god mat och ytterst trevligt sällskap. Jag hade tänkt att dra mig ur alltihop men blev övertygad om att jag kunde komma, skruttig och dan, och vara med en stund i alla fall. Så gott! Så tacksam för det.

Klockan 21 var jag hemma och intog min soffa. Njöt av att läsa trädgårdsbloggar och faktiskt klicka hem lite fröer från Impecta. 😊

Sådd ger skörd. Och jag antar att jag måste så in lite olika sorters fröer i mitt liv om jag ska få till den skörden jag önskar inför det kommande året. Ibland är det inte bara bristen på rött sådd som resulterar i utebliven skörd, utan också skötseln av det nysådda. Det där med att hålla i och vårda det man tagit sig för, och nu pratar jag inte bara grödor utan utmaningar av olika slag.

Så det är väl dags att skapa sig någon slags målbild. Vad önskar jag mig utav mitt nya år?
✔️tid att måla 
✔️Plocka med yllefiltar och fårskinn ut i växthuset och mysfika där i ljusets sken.
✔️bjuda hem våra grannar på en fika
✔️rensa upp ch bort kläder mm
✔️måste ha tid för att hinna skriva tänka och reflektera
✔️bjuda hem våra syrianska vänner
✔️rodda runt i linneskåp och reensa bort sådant som inte används.
✔️plantera blommor i grönsakslanden och mixa det helasnyggt 
✔️dejta med min make är nödvändigt

Nåväl, det var väl ändå en start...  Hur ser era nyårsönskningar ut? 

Kram Cia 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.