Att svänga ihop ett gott och mättande bröd utan gluten och socker är busenkelt. Vart jag hittade ursprungsreceptet har jag ingen aning om vid detta laget, men min modifierade variant kommer här:
6 stycken thekakor
• 2 ägg
• 1 dl mandelmjöl
• 2 dl riven ost
• 1 tsk bakpulver
• 1 tsk brödkrydda efter behag
Rör ihop alla ingredienser och klicka ut i sex högar på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 10 minuter i 225 graders ugn.
Färdigt! Ät och njut :-)
Tonfiskröran är gjord på enklast möjliga vis med en burk tonfisk, några matskedar majonnäs och lite svartpeppar från kvarnen. Det behövs inte mer för att få till en god röra minsann. Och så en massa purjolök på toppen.
Nu snor jag receptet...återkommer med mitt slutbetyg sen <3
SvaraRaderaSamma här! 😊
SvaraRadera