Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

tisdag 7 oktober 2014

Lyxlunch!

Tänk vilket lyx att få en spontan inbjudan till lunch hos goda vänner när man behöver det som bäst. Jag var inte särskilt nödbedd där inte när frågan kom. ;-)

Smörstekt torsk med hemmagjord sweetchili av egna skörden, potatis nyuppgrävd tillsammans med en mangoldwok och sallad - allt nyskördat från egen jord till bord. Det var väl fisken då som jag tror var köpt.

Det är en sådan enorm njutning att få sitta ner till bords och bara insupa smaker, dofter och de vackra färgerna tillsammans. Det där med gurka som plockats direkt ur växthuset... alltså... vilken grej! Nästa år hoppas jag kunna få göra detsamma. Plocka egen gurka, krispig och smakrik.

Stort tack för idag, Birgitta och Jonas ♡.

Det där med att dela en måltid tillsammans, rätt upp och ner, utan krusiduller - det är rätt fantastiskt. Inte så konstigt att Jesus så ofta använde sig av just de tillfällena till goa möten med människor. Han hade koll på läget den mannen.

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.