Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

fredag 11 oktober 2013

Handla med hjärtat!


Det är väl ingen som har missat att det är Rosa Bandet tider runtom i vårt land. Rosa Bandet handlar om att skapa medvetenhet och samla in pengar till bröstcancerforskningen.

Även Oriflame sällar sig till skaran företag som bidrar på sitt sätt. De erbjuder ett Rosa paket med kanonfina produkter till ett fantastiskt pris för oss som konsumenter. För varje sålt paket skänker Oriflame 20:- till Rosa Bandet. 

Paketet innehåller: 
Silk Beauty Shower Cream 
Tender Care 
Silk Beauty Body Cream

Endast 99 kr (värde 360:-)

Så här är alltså ett sätt att handla kroppsvård med hjärtat och stöd Rosa Bandet tillsammans med mig och Oriflame. Är inte det bra så säg, att kunna förena nytta med nöje?

Du erbjuds här två olika sätt:
  • Antingen genom att handla direkt via Min Beauty Store  som är en länk varigenom du kan beställa Oriflameprodukter genom mig, men som du får levererat hem till dig för 39:- i frakt och exp. avgift. Genom den länken kan du bläddra i katalogen och se massa andra inspirerande erbjudanden och smått och gott.
  • Eller så bor du kanske i närheten av mig och skickar mig ett meddelande att du önskar ett paket eller fler för att kanske ge bort som gåva? Vill du då passa på att kika igenom katalogen online så gör du det genom att klicka här.

Stort tack för din eventuella beställning!  
Jag förmedlar detta erbjudande med glädje, både för att det är ett riktigt bra erbjudande och dels för att detta ligger mig varmt om hjärtat.  Vi är nog många som är berörda av sjukdomen cancer på ett eller annat sätt och där man känner att man gärna vill bidra till forskningen på något vis. Många bäckar små..
Och detta är ett sätt bland många.


Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.