Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

tisdag 24 september 2013

Hemläxa och packning

Denna dagen inleddes med en riktigt jobbig natt måste jag tillstå. Hej och hå vad injektionerna i muskelfästena vid skallbasen triggade!! Jag hade ont innan, men det blev etter värre och jag kunde knappt vila huvudet på kudden. Men ibland blir det mycket sämre innan det blir bättre helt enkelt. Man får liksom ge sig till tåls lite i den här branschen ;-)
Nu ikväll börjar det arta sig lite. Tack och lov. Men som min käre make så fint påminde mig om när han skjutsade in mig till bussen igår, man ska inte boka in någonting denna veckan i alla fall. Tänk vad han minns mannen min. Sådant där har jag ju lite för lätt att förtränga.
Igår hade jag tre besök inbokade, läkare sjukgymnast och arbetsterapeut. Idag var det två besök hos de sistnämnda, samt ett extrainsatt pass hos sjukgymnasten med avslappning.
Nu har jag en läxa tills imorgon och dessutom ska jag packa. Jag har tre besök i följd imorgon med början klockan 09.00 och då ska rummet vara utrymt och nyckeln lämnad. Det blir mastigt för mig, , både för kropp oc knopp. Därtill är det 2,5 bussresa hem. Mmm...
Det blir nog bra det här tillslut. Nu läxa!!
Natti natti alla godingar. ♡
Och du... plocka upp Youtube och sök på låten Smile med Kirk Franklin så får du höra en klockren låt. Jag skriver under på vartenda ord. :-)

3 kommentarer:

 1. Ska jag köra upp till Västervik imorn bitti och hjälpa dig packa?! Sen kan jag ju leka med datorn nånstans tills du är klar och köra dig hem. Om du behöver det. Vi finns till för varann, eller hur?! <3
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig och hoppas att allt gick bra Cia?

  Stor varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack Lotta. <3

   Jo, det gick bra, men jag har inte varit aktiv här nu på ett tag. Lite stora trösklar att ta sig över och nya fotfästen att hitta. Men nu så.. nu är jag nog på banan och har landat i min verklighet igen.

   TACK,
   Stor varm kram tillbaka
   Cia

   Radera

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.