Hoppas du ska finna ett och annat guldkorn här. För mig handlar denna sida om att göra ett nedslag och sätta på pränt det som är viktigt för stunden - eller evigheten, trots att livet rusar på runtom.
Jag är en genuint tacksam människa som väljer att njuta av det lilla i det stora, så mina lyckopiller kan verkligen variera. Tillvaron är inte alltid enkel, men som en klok person sa till mig: "I alla stora mästerverk är det skuggorna som ger dagrarna dess glans"

Vänligen
/Cia

tisdag 3 februari 2015

Varje resa börjar med ett enda steg. Goda föresatser.

Och ändå får vi varje dag en ny morgon med blanka blad att fylla och på något vis kunna implementera de nya, eller kanske gamla, föresatserna vi grandiost, eller småskaligt, målade upp under gårdagen. Ni vet... Den dagen som är förbi.

Värna min måndag. Jag lyckades värna min måndag, på det hela stora. Och det känns som en seger ;) Skapa rum och tid för hälsans skapelse och själens njutning. Rytm som passar och goda -rimliga föresatser. Måste nog schemalägga min tillvaro något. Undrar om det skulle vara en hit? Balansgång det där när man sedan ska hålla på att prata med sin kropp om vad som den egentligen klarar just där och då. 

Ohhh well... Denna dagen gick i alla fall bra. Dessutom fick jag besök av Edwin med föräldrar ett par gånger under dagen, så jag somnar lycklig och nöjd över att detta ljuvliga välsignar oss nu.

Så nu är det dags att tacka Gud för alla mina välsignelser och tacka för den nya oförbrukade nåden som finns där för oss varje morgon. Nåd över allt förnuft. Den nåd jag vilar i och lever av.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stort Tack för att Du tog dig tid och lämna mig en respons.